1. – 06. 12.  2014 .- ZVUČNA KUPKA,  besplatna prezentacija kupke zvučnim tibetanskim zdjelama u prostoru udruge Kušac, u izvedbi zvukoterapeuta Ankice Lipovšek iz Novog Vinodolskog, članice udruge Kušac

2. – 13. 12. 2014. – LJEKOVITO I ZAČINSKO BILJE NAŠEG KRAJA, predavanje sa upoznavanjem i mogućnostima korištenja bilja našeg kraja, u  prostoru udruge Kušac, prezentant Marijan Matejčić

3. – 19. 12. 2014.– 9. REDOVNA I IZVANREDNA SKUPŠTINA UDRUGE, u prostoru udruge Kušac

4. – 20. i 21. 12.  2014. – NOVE TEHNOLOGIJE SVIJESTI,  osnovni seminar Novih znanja po ruskom naučniku Grigoriju Grabovoju, u prostoru udruge Kušac, pod vodstvom Vedrane Čabrijan

5. – 28. 12. 2014. – POREDAK LJUBAVI, redovna radionica obiteljskih konstelacija po metodi Berta Hellingera, u prostoru udruge Kušac; voditelj Mirjana Andres-Rogović, članica udruge Kušac

Tijekom prosinca održavat će se svake subote i nedjelje od 9,00 do 13,00 sati zvučne kupke sa tibetanskim zdjelama,  iscjeljivanja Barsima, orgonitima i kristalima te Tesla metamorfoze svjetlosnog tijela, u prostoru udruge Kušac, kao poklon članovima udruge, a uz božićni popust redovnim gostima i učesnicima u programima.  Potrebna je prijava i dogovor sa terapeutima:

–       za Acces the Bars na mob. 0917535 004 (Vanja Hrastovčak)

–      za zvučne kupke na mob.091 791 93 95 (Ankica Lipovšek).

–       za iscjeljivanje orgonitima i kristalima na mob.  0911896751 (Vojka Ivančić)

–       za Tesla metamorfozu svjetlosnog tijela na mob. 098353820 (Mirjana Andres-Rogović)