KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja Crikvenica

poziva vas na

NOVE TEHNOLOGIJE SVIJESTI

osnovni seminar

u subotu, 15. 11. 2014. i nedjelju, 16. 11. 2014.

od 9,00 do 15,00 sati

u gradskoj Vijećnici Crikvenica, P. Preradovića 1/II kat

 

 

Zahvaljujući izuzetnom interesu iskazanom na uvodnom predavanju-radionici Novih tehnologija svijesti po Grigoriju Grabovoju, koje je održala Vedrana Čabrijan, organiziramo Osnovni seminar, kako bi što više ljudi moglo ova jednostavna i istovremeno fascinantna znanja i tehnologije naučiti primjenjivati u svakodnevnom životu za opću dobrobit i za vlastiti bolji život, razvoj i napredak te po želji proširivati znanje na redovnim, neobaveznim radionicama, koje će se organizirati prema interesu, kao i na tematskim seminarima, koje održavaju stručni voditelji i tako djelovati na optimalan način na makro i mikro planu za harmoničan razvoj i napredak svega stvorenog.

GRIGORI GRABOVOI je jedan od trenutno najvećih naučnika na svijetu, doktor 6 znanosti, nagrađen od ruske Akademije za Prirodnu znanost srebrnom medaljom nosioca Nobelove nagrade I.P. Pavlova za razvoj medicine i zdravstva te niza drugih nagrada. 1999. godine je kreirao iscjeljujuće brojčane nizove u dijelu obnavljanja organizma pomoću koncentracije na brojeve. Ovom tehnologijom moguće je upravljati vremenom, utjecati na situacije i događaje te iscjeljivati sve vrste bolesti i obnavljati uklonjene organe, o čemu postoje naučno potvrđeni dokazi, unatoč napadima skeptika i grupacija kojima ne odgovara priznati da se u svakom čovjeku nalaze moći samoiscjeljenja i kreiranja savršene stvarnosti „po normi Stvoritelja“.

Nove tehnologije svijesti djeluju na najvišem, informacijskom planu i omogućavaju nam potpuno upravljanje vlastitom stvarnošću. Tehnike su snažne, nježne i predivne, dodiruju i bude najdublju i najljepšu razinu nas samih, naš Božanski Iskon. Od nebrojenog niza tehnologija, svatko prepozna i odabire onu koja je njemu najprimjerenija, a sve imaju istovetan djelotvoran i brz učinak na promjenu bilo kojeg elementa naše stvarnosti sa kojim nismo zadovoljni.

Na radionicu su pozvani svi koji osjete želju i potrebu, bez obzira da li već nešto znaju ili im je ovo „prvi“ svjesan dodir sa znanjima i tehnologijama više svijesti.

Nove tehnologije svijesti su začuđujuće jednostavne, a istovremeno najmoćnije oruđe koje proizlazi iz znanja koje je u svima nama pohranjeno, samo se trebamo podsjetiti kako ga koristiti, a tada postaje dio naše svakodnevne rutine u kojoj svjesno upravljamo svojim životom te postajemo istinski kreatori svoje stvarnosti.

Voditelj seminara je Vedrana Čabrijan, praktičar sa izuzetnim znanjem i iskustvom te sposobnošću da ovo vrlo stručno znanje razjasni na svakome razumljiv način i tako ga približi zaista svakome tko je spreman preuzeti odgovornost za svoj život u svoje ruke, olakšati i uljepšati sebi i svojoj okolini svakodnevnu stvarnost. Kad jednom krenete ovim putem, onda se otvaraju dalja vrata za prijem dubljih znanja.

Naknada za ovaj dvodnevni Osnovni seminar iznosi ukupno 500,00 kn.

Naknada za neobavezne radionice koje će se održavati u Crikvenici, a već se redovno održavaju u Rijeci, prema dogovorenom rasporedu, radi vježbanja i proširenja znanja te zajedničkog djelovanja na makrospasenju i harmoničnom razvoju, iznosi 50,00 kn.

 

OVO JE ZNANJE VEĆ U NAMA I OD NEPROCJENJIVOG JE ZNAČAJA DA GA POČNEMO PRIMJENJIVATI, JER SMO SAMI ODGOVORNI ZA SVOJU STVARNOST!

 

Zbog ograniičenog broj mjesta nužna je prethodna prijava na: kusac.crikvenica@gmail.com ili mob. 09 835820

 

Ujedno vas obavještavamo da će istog vikenda, od petka do nedjelje u Umagu biti predavanja i radionice koje vode Svetlana Novak iz Beograda i Yelena Loginova iz Bostona. Raspored možete pogledati na www.vecnamladost1489999-com.