KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja Crikvenica

organizira redovnu mjesečnu radionicu sistemskih obiteljskih  konstelacija

POREDAK LJUBAVI

PO METODI

BERTA HELLINGERA

u nedjelju

30. 11. 2014.

od 9,00 – 17,00 sati

U GRADSKOJ VIJEĆNICI U CRIKVENICI / II KAT

Sve što jesmo naslijedili smo od svojih roditelja i predaka po majčinoj i očevoj strani. Kroz DNK smo preslikali ne samo fizičke sličnosti već i obrasce ponašanja, razmišljanja, reagiranja u određenim životnim situacijama i prilikama, emotivne obrasce i blokade, u odnosima sa partnerima, djecom, roditeljima, prijateljima i poznanicima, u radnom okruženju…

Često ne možemo prepoznati programe koji djeluju iz naše podsvjesti, a kamoli znati odakle su došli ili gdje su nastali.

Sve u našim životima potiče iz korjena koji se nalaze unutar našeg porodičnog stabla.

Zbog toga nikakav problem, bilo na fizičkom, emotivnom, mentalnom ili duhovnog planu, ne možemo trajno ukloniti iz svoje životne stvarnosti, ako ga ne uklonimo u korjenu, na mjestu i u vremenu nastanka, negdje u našem porodičnom stablu, tamo gdje je nastao zastoj u protoku ljubavi „pogrešnom“ reakcijom nekog od naših predaka.

Svaka reakcija na bilo koju situaciju, pojavu, događaj, riječ, misao ili djelo, koja nije motivirana čistom ljubavlju, odnosno nije u skladu sa Prirodnim zakonima, čini zapletaj u protoku ljubavi kroz sve generacije, u svim smjerovima. Svaka nova generacija pokušava rasplesti takve zapetljaje kako bi omogućila da ljubav opet kroz sve članove porodice teče punim intenzitetom, jer nitko od nas ne može dati više od onoga što ima, odnosno više od onoga što je priimio, a naročito nismo u ovom životu primili dostatnu dozu ljubavi, da bi nam život bio u radosti, miru, obilju, blagostanju i blaženstvu, kao u raju kojeg je svatko zaslužio

Dođite na radionicu POREDAK LJUBAVI i uvjerite se kako se u samo par minuta može razotkriti uzrok i mjesto nastanka poremećaja i dovesti obiteljska ili poslovna konstelacija u skladan poredak, u kojem je svatko priznat, ima pravo pripadanja, ima svoje mjesto i pripadajući značaj i otvoreni su kanali za protok Ljubavi, najvažnije sile u univerzumu koja nas sve podržava i spaja i bez koje ništa ne bi postojalo.

Nije potrebno nikakvo predznanje, sve se odvija unutar inteligentnog Polja, pokretano moćnom Silom duha, koja nama upravlja cijelog života. Radi se sa predstavnicima, bez potrebe za otkrivanjem ikakve intime.

Pomažući sebi pomažemo brojnim generacijama znanih i neznanih predaka te naših i njihovih potomaka i tako „čistimo“ i olakšavamo cijelu planetu od negativnosti kojima smo ju svojim prisustvom i naslijeđem opterećivali.

Voditelj radionice je energoterapeut Mirjana Andres-Rogović, koja je uključena u ovaj rad već više od 16 godina, a već 5 godina samostalno vodi radionice i drži predavanja na temu Obiteljskih i Poslovnih konstelacija i Poretka ljubavi u raznim gradovima.

Pokriće troškova radionice iznosi 200 kn po polazniku. Nezaposleni, penzionri, studenti i đaci mogu dobiti popust po prethodnom dogovoru.

Informacije i prijave na:

kusac.crikvenica@gmail.com ili mob. 098 353820 – Mirjana Andres-Rogović