PRIDRUŽITE NAM SE!

Dobit ćete savjete i preporuke za rad na sebi ili se možete dogovoriti za dodatne individualne tretmane.

MI SMO TU DA VAS SAVJETUJEMO I POMOGNEMO!

Očekujemo Vaše prijedloge i sugestije.

kusac.crikvenica@gmail.com

ww.kusac.crikvenica@gmail.com

22. 11. 2013. (subota)

– 9,00 do 19,00 – iscjeljivanje

– 16,30 – GDV KAMERA dr. Konstantina Korotkova – prezentacija tehnike snimanja biofotonskog polja na temelju kojeg se utvrđuje razina energije, stresa i vitalnosti prezentanti iz IBTT centa Zagreb

– 17,30 – [psi] – prezentacija kodirane knjige koja vraća ljubav čovječanstvu, autora Erosa

prezentant Erik Miletić iz Labina

23. 11. 2013. (nedjelja)

– 9,00 do 19,00 – iscjeljivanje

– 15,30 – THETA HEALING, praktična prezentacija tehnike

prezentant Velinka Štokić iz Rijeke

– 17,00 – prezentacija tehnike DARKFIELD, mikroskopske analaze iz žive kapi krvi

prezentant Marijan Matejčić iz Crikvenice

– 17,30 –LIFE COACHING – prezentacija tehnike lakšeg savladavanja problema u svakodnevnom životu

prezentant Barbara Grgurić iz Rijeke

–   REFLEKSOLOGIJA

–   KRISTALOTERAPIJA

–   TIBETANSKE ZDJELE

–   TEHNOLOGIJE NOVIH ZNANJA PO G.G.

–   ENERGIJA +

–   KONZULTACIJE I PRIJEDLOZI ZA

DRUGE NAJEFIKASNIJE NAČINE

POMOĆI I SAMOPOMOĆI

Educirani članovi Udruge „Kušac“ i njihovi stalni suradnici daruju građanima tradicionalan VIKEND BESPLATNOG ISCJELJIVANJA, u kojem će se prezentirati putem praktičnog rada neke od najuspješnijih tehnika i metoda iscjeljivanja.

Kvalitetni licencirani iscjelitelji predstavit će vam niz tehnika iscjeljivanja kao što su : Tesla metamorfoza, Pranic healing, Theta healing, Reiki, Access Bars, Energobioterapija, Bioterapija po Zdenku Domančiću, Refleksologija, Psihokibernetika Essena, iscjeljivaje sa Žezlima, zvukom Tibetanskih zdjela, eteričnim uljima i Bachovim kapima, orgonitima, kristalima, brojčanim nizovima po Novim tehnologijama razvoja svijesti po Grigiriju Grabovoju….

Zatražite iscjeljujuću Poruku Duše, ili se prepustite Intuitivnoj emotivnoj dijagnostici, čišćenju aure eteričnim uljima, aromaterapeutskom savjetovanju ili savjetovanju o primjeni Bachovih kapi, kupkama sa Tibetanskim zdjelama, izvucite Anđeoske karte, potražite odgovore pomoću Tarota …

Na promotivnom Danu iscjeljivanja možete kupiti ili naručiti aromaterapeutske prozvode, Bachove kapi, nabaviti orgonite za zaštitu kuće i osobnu zaštitu, informiranu vodu za zdravlje, ljubav i obilje, energizirane podmetače napravljene po geometrijskim strukturama Grigoria Grabovoia za pročišćenje hrane i pića, skripte sa vježbama za opušten i zdrav život, odabrane knjige …..i još mnogo toga.

Osim navedenog možete dobiti konzultacije, prijedloge ili preporuke za druge najefikasnije načine pomoći i samopomoći kao što su Atlas profilax, vrtnja čakri, H’o oponopono, EFT, TAT, akupunktura, akupresura ….

Nakon individualnog razgovora o konkretnom problemu iskusni terapeuti preporučit će vam i druge vrste tehnika, specifičnih metoda, tretmana ili radionica koje su najoptimalnije za vaše iscjeljivanje na bilo kojem planu: fizičkom, emotivnom, psihičkom ili duhovnom.

UČINITE NEŠTO ZA SEBE!

UVIJEK JE PRAVO VRIJEME ZA PROMJENU