KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja Crikvenica

poziva vas na

THETA HEALING

uvodna prezentacija tehnike

03. 10. 2014. (petak)

u 18,00 sati

Gradska Vijećnica u Crikvenici, II kat

Upoznajte se sa modelom energetskog iscjeljivanja kojeg je utemeljila Vianna Stibal, a danas ga uspješno primjenjuju mnogi kvalificirani praktičari u Hrvatskoj. Ovom jednostavnom, ali moćnom tehnikom, koristeći se theta moždanim valovima, vođeni intuicijom i bezuvjetnom ljubavi, mijenjamo svoja podsvjesna vjerovanja, modele razmišljanja, način na koji doživljavamo sebe i svijet oko sebe te tako pokrećemo iscjeliteljski proces na svim razinama našeg bića – fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj. Uz iscjeljivanje ujedno proširujemo svijest što je preduvjet zdravog, radosnog i uspješnog življenja.

Svatko može pristupiti i koristiti ovu metodu bez obzira na dob, spol, boju kože ili vjersko opredjeljenje.

Tehniku će predstaviti VELINKA ŠTOKIĆiz Rijeke, kvalificirani instruktor za slijedeće Viannine Theta tečajeve: osnovni DNK, Napredni DNK 2, Manifestiranje i Izobilje, Srodne duše i Kako se osloboditi prekomjerne težine.

PRISUSTVOVANJE NA UVODNOJ PREZENTACJI SE NE NAPLAĆUJE!

www.thetahealing-velinka.com, www.udruga-kusac.hr