KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja Crikvenica

poziva vas na

SVEČANO OTVORENJE ENERGETSKE KAMENE SPIRALE

21. 09. 2014. (nedjelja)

u 16,00 sati

uz Mediteranski labirint ljubavi

Uz miomirisni Mediteranski labirint ljubavi, napravljen od 365 grmova lovorike, u predivnoj prirodi uz potok Dubračinu, ispod Kotora, u Crikvenici, nastavlja se izgradnja energetskog parka kamenom spiralom, kombiniranom sa cvjetovima perunike, koja će 21. rujna 2014. godine, na Svjetski dan mira, biti programirana za privlačenje i odašiljanje mira, ljubavi, radosti i obilja.

Već je vijekovima poznata energetska moć spirale. Spirale povezuju mikrokozmos i makrokozmos. Uzvojnica naše DNK spiralnog je oblika, a naša planeta i cijela galaksija kreću se spiralnim stazama. Hodom po spirali, povlačeći energiju iz zraka i zemlje, uravnotežujemo naše osobne energije, dovodimo spiralnu vrtnju naših čakra u sinhroni ritam međusobno i sa ritmom planete Zemlje. Hod po spirali je meditacija u pokretu sa iscjeljujućim djelovanjem, kojim povećavamo fizičku i duhovnu dobrobit.

Priključite nam se sa radošću, poletom i ljubavi u srcu i ostavite svoj energetski trag.

U programu svečanog otvaranja biti će pjesme, plesa, energetskih vježbi i na kraju vođena meditacija za mir.