– 05. 07. 2014. (subota) od 17,00 do 22,00  sati, Promotivni dan iscjeljivanja u Novi Spa Resortu u Novom Vinodolskom na kojem učestvju članovi udruge Kušac sa suradnicima, praktičarima slijedećih tehnika: TESLA METAMORFOZA, ACESS THE  BARS, REIKI, PRANIC HEALING, POVRATAK IZVORU  SA ENERGETSKIM KUGLAMA, ENERGOBIOTERAPIJA, THETA HEALING, BACHOVE KAPI, TERAPIJA ORGONITIMA,  PSIHOKIBERNETIKA ESSENA, TIBETANSKE ZDJELE, ISCJELJIANJE SA ŽEZLIMA,TAROT KARTE, KONZULTACIJE I PRIJEDLOZI ZA   DRUGE NAJEFIKASNIJE NAČINE POMOĆI I SAMOPOMOĆI (Nove tehnologije znanja po Grigoriu Grabovoiu sa brojčanim nizovima, vrtnja čakri, H’o oponopono, energetsko programiranje….)

– 12. 07. 2014. (subota) od 17,00 do 22,00  Dan iscjeljivanja u Novi Spa Resortu za goste naselja i ostale goste, kao 05. 07. 2014.

– INDIVIDUALNI ISCJELITELJSKI TRETMANI u Novi Spa Resortu, po Programu i dogovoru. SVAKOG DANA DRUGE TERAPIJE. Informacije na recepciji

– 27. 07. 2014. (nedjelja) od 9,00 do 17,00 sati, POREDAK LJUBAVI, redovita mjesečna radionica u prostoru udruge Kušac, Gradska vijećnica, II kat, Petra Preradovića 1