ZBOG IZUZETNOG INTERESA NA PRETHODNOJ PREZENTACIJI

KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja Crikvenica

poziva vas na PONOVLJENU prezentaciju knjige

[psi] – KNJIGA KOJA VRAĆA LJUBAV ČOVJEČANSTVU

u petak

20. 06. 2014.

u 20,00 sati

U GRADSKOJ VIJEĆNICI U CRIKVENICI / II KAT

Erik Miletić iz Labina predstavit će nam ponovno knjigu [psi], koja u zadnje tri godine ruši sve rekorde čitanosti u susjednoj Sloveniji, a od nedavno ju je moguće čitati i na hrvatskom jeziku. Ponovljenu prezentaciju organiziramo na traženje mnogih koji su propustili prvu prezentaciju i onih koji su na njoj propustili nabaviti po povlaštenoj cijeni primjerak za sebe, a sada to žele učiniti.

Autor knige potpisuje se pseudonimom  Eros, a ujedno je Eros i knjižni lik koji vodi čitaoca kroz dvanaest svjetova ljudske psihe te objašnjava zaljubljenost, ljubav i druge fenomene naše psihe. Knjiga se temelji na potpuno novom razumijevanju psihologije.

Ova izuzetna knjiga daje odgovore na mnoga životna pitanja kao što su: zašto se zaljubljujemo, zašto nas uvijek privuku slični partneri, zašto smo takvi u pubertetu, kako je moguće da su djeca koja su prošla kroz isti odgoj tako različita, kako se izgrađuje naš karakter, od kuda proizlazi naša spolna želja, zašto dolazi do potištenosti, depresije i strahova, zašto neki zbog manjih stvari odustaju dok se drugi sa lakoćom suočavaju i sa najvećim problemima te što mijenja društvene norme i društvena uređenja.

A opet, [psi] nije stručna knjiga već jednostavno neobična kniga koja je pisana kao lako čitljiv roman koji neprestano vuče u nova čitanja.

Koliko duboko dopire razumijevanje djelovanja našeg uma postane jasno tek kada čitalac počne knjigu doživljavati, kada utkani kodovi kroz metafore počnu djelovati na na sve djelove našeg uma, dovodeći nas u sklad i ravnotežu. Svakim poglavljem otvaraju nam se nove spoznaje, proširuje svijest i neprimjetno skidaju velovi koji zakrivaju našu istinsku bit satkanu od čiste ljubavi.

Knjiga [psi] postavlja nam jasnu granicu između zaljubljenosti i ljubavi te po prvi put daje potpuno razumijevanje ljubavi i kako je graditi. Sve to opravdava najveću ambiciju knjige, a to je vratiti ljubav čovječanstvu.

OVAKVU KNJIGU SIGURNO JOŠ NISTE IMALI U RUCI, A SIGURNO JE DUGO NEĆETE ISPUSTITI I BITI ĆETE PRESRETNI DA IMATE VLASTITI PRIMJERAK, KAKO BISTE JE IŠČITAVALI, MIJENJALI SE UZ NJU I TAKO IZMJENJENI SVAKI PUTA OTKRIVALI U NJOJ NEŠTO NOVO !

Službena stranica knjige je: http://www.knjigapsi.hr/o-knjizi

Dodatne informacije na:

kusac.crikvenica@gmail.com  ili mob. 098 353820 – Mirjana Andres-Rogović