KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja Crikvenica

poziva vas na

NOVE TEHNOLOGIJE SVIJESTI

besplatno uvodno predavanje SVETLANE NOVAK

o učenju Grigoria Grabovoia

u četvrtak, 05. 06. 2014. od 18,00 – 21,00 sati

U TV SALI HOTELA ESPLANADE U CRIKVENICI

GRIGORI GRABOVOI je jedan od trenutno najvećih naučnika na svijetu, doktor 6 znanosti, nagrađen od ruske Akademije za Prirodnu znanost srebrnom medaljom nosioca Nobelove nagrade I..P. Pavlova za razvoj medicine i zdravstva te niza drugih nagrada iz područja znanosti o prirodi i društvu te preporoda znanosti i gospodarstva. 1999. godine je kreirao iscjeljujuće brojčane nizove u dijelu obnavljanja organizma pomoću koncentracije na brojeve. Ovom tehnologijom moguće je upravljati vremenom, utjecati na situacije i događaje te iscjeljivati sve vrste bolesti i obnavljati uklonjene organe, o čemu postoje naučno potvrđeni dokazi.

Učenje G. Grabovoia prenose po cijelom svijetu obučeni predavači koji imaju certifikat za prenošenje ovog znanja putem njegovih autorskih seminara, a za primjenu ovog znanja preveden je niz knjiga, skripata i priručnika na mnogim svjetskim jezicima, uključujući i naš te su prevedeni video klipovi.

SVETLANA NOVAK je licencirani zastupnik sa pravom na predavanja i širenja znanja putem autorkih seminara te izdavaštvo za Srbiju, Mađarsku i Sloveniju, a uz to zvanični predstavnik Petroov fonda za Balkan, Mađarsku i balkansku dijasporu po cijelom svijetu sa trajnom licencom. Grigori Grabovoi odobrio joj je otvaranje svjetskog centra za obuku zahvaljujući njenom iznimnom znanju i zalaganju na širenju učenja.

Nove tehnologije svijesti djeluju na najvišem, informacijskom planu i omogućavaju nam potpuno upravljanje vlastitom stvarnošću. Na uvodnom, besplatnom predavanju upoznat ćete se sa osnovama ovog rada i dobiti neke od osnovnih tehnologija koje možete svakodnevno primjenjivati, a nakon toga imate mogućnost proširiti znanje kroz dostupnu, prevedenu literaturu ili na nekom od osnovnih ili naprednih seminara.

Zbog ograničenog broja mjesta nužna je prijava na:

kusac.crikvenica@gmail.com ili mob. 098 353820 – Mirjana Andres-Rogović