KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja Crikvenica

održava svečano otvorenje projekta

DAH I DUH LJUBAVI U CRIKVENICI

u subotu

10. 05. 2014.

od 17,00 sati

NA MEDITERANSKOM LABIRINTU LJUBAVI U CRIKVENICI

POD POKROVITELJSTVOM TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA CRIKVENICE

U predivnoj prirodi uz labirint, čisti zrak, miomirise 360 grmova lovora od kojih je napravljen labirint i drugih mediteranskig biljaka koje rastu u njegovom okruženju, sa pogledom na potok Dubračinu, Ljubavnu cesticu i crkvicu Sv. Marije Snježne, kretati ćemo se kroz labirint, čisteći se i puneći energijom ljubavi i družiti se uz prigodni program, muziku i ples, koje će nam izvoditi naši najmanji i najslađi izvođači, a zatim plesačice Zumbe te pogledati prezentaciju iscjeljujućih energetskih vježbi Tai Chi Quana i Quigonga te laganih Yoga vježbi, namijenjenih širokoj populaciji, na novouređenom platou uz labirint i sami se pridružiti vježbanju, koje zatim možemo svakodnevno primjenjivati za svoje zdravlje i vitalnost.

Pridružite nam se u što većem broju da uveličate proslavu svjetskog Dana tjelesne aktivnosti i otvaranja novog turističkog projekta „Dah i duh ljubavi u Crikvenici“, koji je ušao u program TZ Grada Crikvenice.

SVI STE DOBRODOŠLI!

Dodatne informacije na: