KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja Crikvenica

organizira

DAN BESPLATNOG ISCJELJIVANJA

04. 05. 2014. (nedjelja)

od 9,00 do 19,00 sati

u Gradskoj športskoj dvorani u Crikvenici

 

Educirani članovi Udruge Kušac sa prijateljima i suradnicima cijelog će dana vršiti besplatna iscjeljivanja i održavati nenaplatne radionice u cilju iscjeljivanja i otklanjanja životnih problema svih vrsta.

Pozvani su svi kojima je potrebno iscjeljivanje kao i oni koji se osjećaju spremnima da svojim znanjem i pomoći uveličaju ovu humanitarnu manifestaciju „Od srca srcu“.

Primite besplatan tretman nekom od metoda koje će primjenjivati članovi Udruge i njihovi gosti: Reiki, Acess the Bars, Bioterapija, Tesla metamorfoza, Prana healing, Theta healing, Bioeterapija po metodi Zdenka Domančića, Energobioterapija, Povratak izvoru (Energetske kugle), Telepatska komunikacija – Komunikacija Duše, Energija plus, Kristaloterapija, Tehnologije novih znanja po Grigoriu Grabovoiu, Quantum Entrainment, Intuitivna emotivna dijagnostika, Čišćenje aure eteričnim uljima, kupke sa Tibetanskim zdjelama, Tarot, … ili se uključite u neku od radionica.

Možete dobiti besplatno aromaterapeutsko savjetovanje, kupiti ili naručiti armaterapeutske prozvode, dobiti besplatne stručne upute za primjenu Bachovih kapi, nabaviti orgonite, informiranu vodu za zdravlje, ljubav i obilje, podmetače napravljene po geometrijskim strukturama Grigoria Grabovoia, hladno prešana ulja sjemenki, skripte sa vježbama za opušten i zdrav život …..i još mnogo toga.

Radionice I prezentacije počinju od 11,00 sati i održavat će se paralelno prema slijedećem rasporedu:

11,00 – 13,00 – KORISTI OD BIOENERGIJA U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU,

predavač Barbara Grgurić iz centra Verte, Rijeka

16.00 – 18,00 – ATLAS ENERGETICS – prezentacija beskontaktnog namještanja atlasa

predavač Jurica Manestar iz Dramlja, osnivač IBTT centra, Zagreb

18,00 – 19,00 – DOP-INTENZIV, napredna radionica „Dopusti, otpusti, prepusti“

voditelj Ivan Bavčević iz Centra svijesti, Zagreb


 

O RADIONICAMA I PREDAVANJIMA

 

1. KORISTI OD BIOENERGIJE U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU

Na ovom vrlo korisnom i zanimljivom predavanju, Barbara Grgurić, lifecoach & bioterapeut iz Alternativnog centra zdravlja Verte, predočiti će vam na koji način suvremeni način života ne djeluje uvijek povoljno na zdravlje te kako tretmanima bioterapije smanjiti i/ili eliminirati bol ili zdravstveni problem, ojačati imunitet i osjećati se snažnije i bolje.

Također, osvrćući se na Life coaching metodu doznati ćete kako konačno prekinuti da uvijek iznova u životu imate ljude i događaje koji vas čine nezadovoljnima, otkriti gdje su vas i zašto doveli vaši dosadašnji izbori u životu te kako da počnete živjeti kako zaista želite.

Više o bioterapij i Life coachingu, uslugama Verte – alternativnog centra zdravlja možete doznati na facebook stranici Bioterapija.Barbara ili na www.verte.hr

2. ATLAS ENERGETICS

Na ovom izuzetno zanimljivom i korisnom predavanju ATLAS ENERGETICS saznati ćete najvažnije, naučno dokazane činjenice o značaju atlasa, prvog vratnog pršljena te o smetnjama i bolestima koje nastaju ako je atlas u nepravilnom položaju.

Predavač je bioterapeut Jurica Manestar iz Dramlja, jedan od tri praktičatra u cijelom svijetu koji vrši beskontaktno namještanje atlasa. Na predavanju će biti ujedno i prezentacija njegovog rada.

Gotovo da nema čovjeka kojem je atlas u idealnom položaju, a iz predavanja ćete saznati kakve sve tegobe mogu biti uklonjene samo ovim zahvatom.

Zašto bismo se mirili sa smetnjama i bolestima kada uvijek postoji neko pristupačno rješenje za pomoć?

3. DOP INTENZIV– voditeljIvan Bavčević iz Centra svijesti, Zagreb

Trajanje oko 1-2 sata

Potrebna prostirka, dekica, udobna odjeća.

DOP Intenziv je grupni susret  koji ima naglasak na iscjeljenje emotivnih i mentalnih blokada, neotpuštenih odnosa, gubitaka bliskih ljudi i situacija kroz vođeni proces.

DOP Intenziv uključuje:
1. Opuštanje tijela uz zvuk tibetanskih zdjela (zvučna kupka)

2. Kratko predavanje

3. DOP Iscjeljenje
4. Meditaciju tišine