Kušac – Udruga za unapređenje kvalitete življenja Crikvenica
poziva vas na prezentaciju knjige

[psi] – KNJIGA KOJA VRAĆA LJUBAV ČOVJEČANSTVU

u petak
25. 04. 2014.
u 19,00 sati
U GRADSKOJ VIJEĆNICI U CRIKVENICI / II KAT

Erik Miletić iz Labina predstavit će knjigu [psi], koja u zadnje tri godine ruši sve rekorde čitanosti u susjednoj Sloveniji, a od nedavno ju je moguće čitati i na hrvatskom jeziku. Autor se potpisuje pseudonimom Eros, a djelo, koje mnogi opisuju kao genijalno, gotovo je nemoguće usporediti sa bilo kojom drugom knjigom te je neodrediva po žanru i profilu čitalaca.

Knjiga [psi] postavlja nam jasnu granicu između zaljubljenosti i ljubavi te po prvi put daje potpuno razumijevanje ljubavi i kako je graditi. Sve to opravdava najveću ambiciju knjige, a to je vratiti ljubav čovječanstvu.

Snažne doživljaje koji prožimaju čitaoca za vrijeme čitanja ove knjige pisac objašnjava time da nova teorija o razumijevanju naše psihe nije samo opisana već i utkana u samu knjigu.

Ova izuzetna knjiga daje odgovore na mnoga životna pitanja kao što su: zašto se zaljubljujemo, zašto nas uvijek privuku slični partneri, zašto smo takvi u pubertetu, kako je moguće da su djeca koja su prošla kroz isti odgoj tako različita, kako se izgrađuje naš karakter, od kuda proizlazi naša spolna želja, zašto dolazi do potištenosti, depresije i strahova, zašto neki zbog manjih stvari odustaju dok se drugi sa lakoćom suočavaju i sa najvećim problemima te što mijenja društvene norme i društvena uređenja
U današnjem svijetu ljubav tražimo u neprestanim novim zaljubljivanjima ili se pomirimo da je ljubav otišla, a ostalo je samo obostrano poštovanje koje ne nudi sreću. Ljubav nije nestala već se nije ni dogodila.
… Koliko duboko dopire razumijevanje djelovanja našeg uma postane jasno tek kada čitalac počne knjigu doživljavati.

Službena stranica knjige je:

www.knjigapsi.hr/o-knjizi

Dodatne informacije na: