Kušac – Udruga za unaprijeđenje kvalitete  življenja Crikvenica

organizira predavanje sa pokaznom radionicom

PREPORAĐANJE

u petak, 07. 02. 2014. god. u 18,30 sati

u zgradi Gradske vijećnice u Crikvenici,

Petra Preradovića 1, II kat

Preporađanje ili svjesno povezano disanje je metoda koju je otkrio Leonard Orr sredinom 70-ih godina u Californiji. Svoju popularnost ova metoda duguje izvanrednoj jednostavnosti i efikasnosti postupka koji se osniva na bazičnoj, prirodnoj funkciji života – disanju.

Preporađanje je postupak navođenja čoveka da se sjeti svog rođenja i da ga ponovo doživi. To je ponovni psihološki, fiziološki i duhovni doživljaj trenutka prvog udaha i oslobađanje od traume do koje je tada došlo, blagi proces u kojem se svjesnim, povezanim disanjem vraćamo  unatrag do rođenja te brišemo negativne utiske stečene pri porođaju. Uz to kružnim disanjem izvlačimo na površinu i brišemo usput sve negativnosti koje smo nakupili u životu i tako oslobađamo kreativnu energiju.

Tehnika ima izuzetnu pročišćavajuću i iscjeliteljsku moć! Njenim prakticiranjem ne pročišćava se samo fizičko tijelo, već i um i duh te oslobađaju emocionalne i mentalne barijere.

Efekti preporađanja su trenutni!

U tehniku će vas uvesti Ana Viškanić iz udruge Kušac, kroz predavanje i kratku pokaznu radionicu.

Predavanje se ne naplaćuje!