Kušac – Udruga za unaprijeđenje kvalitete  življenja Crikvenica

u petak, 14. 02. 2014. god. u 18,30 sati

u zgradi Gradske vijećnice u Crikvenici,

Petra Preradovića 1, II kat

Valentinovo, Dan zaljubljenih, prava je motivacija za ovo tematsko predavanje iz ciklusa Poredak ljubavi. Ljubav je najvažnija sila na ovom svijetu, koja sve i svih veže i spaja, a koju na žalost premalo poznajemo.

Zašto smo najčešće svjesni ljubavi tek kada smo zaljubljeni i zašto to stanje u nama ne traje vječno? Kako ga zadržati; što je to što nas sprečava da smo trajno puni ljubavi i da ju trajno privlačimo u svoj život? Jesu li tri slatke riječi JA TE VOLIM ključne za potvrdu ljubavi i koliko su važne, ili se radi o nečem drugom?

U čemu se krije tajna zbog koje dani zavjet na vječnu ljubav, u dobru i u zlu, ne funkcionira u svakoj prilici?

Kada smo sigurni u ljubav i što nam za to treba? Je li ljubav jedinstvena i neponovljiva i prema svima ista? Kako ju prepoznati i kako ju privući kada nam se čini da smo je izgubili?

Ako na predavanju ne bude vremena da dobijete odgovore na sva pitanja o ljubavi  koja vas muče, sigurno ćete ipak osvjestiti da nikad sve nije izgubljeno,  da je ljubav neuništiva te ju probuditi u sebi i dijeliti dalje.

Jedino ljubav raste kada se dijeli.

Predavanje se ne naplaćuje!