Udruga “Anastasija“  i Centar za kulturu Grada Novi Vinodolski u suradnji sa  Narodnom knjižnicom i čitaonicom Novi Vinodolski  organiziraju predavanje

KAKO OSTVARITI DOBAR PARTNERSKI ODNOS

u subotu, 01. 02. 2014.

od 17,30 do 19,00 sati

u Narodnoj knjižnici i čitaonici u Novom Vinodolskom

 

Svatko od nas mašta o idealnom partneru, porodici, bračnoj zajednici, nastavljanju života i prenošenju stečenog životnog znanja na potomke. Na ovom predavanju saznat ćete bitne razloge zbog kojih rijetki od nas uspiju maštu pretočiti u stvarnost. Ti su nam uzroci najčešće skriveni, jer djeluju iz naše podsvijesti i rezultat su naslijeđenih programa koji se prenose kroz porodično stablo. Uloga porodice i zajednice na odnos dvoje ljudi od presudnog je značaja i zbog toga je nužno poznavati osnovne prirodne zakonitosti, čijim kršenjem onemogućavamo sretan život sebi, svojim partnerima i potomcima.

 

 

Ovo je predavanje izuzetna prilika da se upoznate sa zakonitostima koje određuju i uređuju naše odnose, od onih najintimnijih do onih na nacionalnoj i spiritualnoj razini.

Saznat ćete koji su preduvjeti da upoznate i privučete svog idealnog partnera, ili osvijestite da li partner sa kojim ste trenutno predstavlja vešag idealnog partnera, o tome kako dječaci odrastaju u dobre muškarce i kako djevojčice odrastaju u dobre žene, tko su mamini sinovi i tatine djevojčice, o nužnosti njegovanja muškosti i ženstvenosti u braku, ravnoteži uzimanja i davanja ….

Predavanje sa pokaznom radionicom održati će Mirjana Andres-Rogović iz Udruge za unapređenje kvalitete življenja „Kušac“ iz Crikvenice.

 

Ulaz na predavanje se ne naplaćuje !

Dodatne informacije na:

kusac.crikvenica@gmail.com

www.udruga-kusac.hr