Udruga “Kušac” organizira redovnu radionicu sistemskih obiteljskih  konstelacija

POREDAK LJUBAVI

PO METODI

BERTA HELLINGERA

u nedjelju

27. 10. 2013.

od 9,00 – 18,00 sati

U TV SALI HOTELA „INTERNACIONAL“ U CRIKVENICI

PRIDRUŽITE NAM SE, DOZVOLITE SI PROMJENU!

PRENESITE OBAVIJEST O OVOJ RADIONICI PRIJATELJIMA, ROĐACIMA, POZNANICIMA, SVIMA ZA KOJE OSJETITE DA SU SPREMNI ZA PROMJENU.

Što možete promjeniti? Narušene odnose sa roditeljia, braćom i sestrama, bračnim partnerom ili na poslu, životno nezadovoljstvo u bilo kojem pogledu: u neuspjehu, ili osobenim karakteristikama, osjećaju odbačenosti, manje vrijednosti, nesigurnosti, nepripadanja, odnosu prema novcu, nedostatku motivacije, životne energije, sklonosti depresiji, odustajanju, strahovima svih vrsta, poremećajima u prehrani, sklonosti nesrećama, kroničnim bolestima, ovisnosti…

Harmoniju  u Vaš život i odnose može Vam vratiti jedino istinski uvid u zakonitosti Ljubavi, a do toga možete doći tek kada osjetite pripadnost svojim korjenima i povezanost s vašim precima. Sve što nosimo u sebi naslijedili smo kroz porodično stablo i dalje predajemo svojim potomcima, a najveći se dio toga krije u nesvjesnim obrascima ponašanja, razmišljanja i djelovanja, koji su uvjetovani naslijeđem.

Tek kada ih razotkrijemo, možemo ih otpustiti i to zauvijek, jer ih otklanjamo u korjenu, na mjestu nastanka.

Ne postoje teškoće na koje se na ovaj način ne može djelovati i ukloniti ih, bilo da su fizičke, emotivne, metalne ili duhovne prirode. Potrebna je smo odluka da pogledamo istini u oči i krenemo dalje olakšani, bez naslijeđenih tereta. Pri tome je nužno poštivati neke prirodne zakone i poredak, priznati svakome pravo pripadanja, pravo da bude na svom mjestu, prihvatiti roditelje baš takve kakvi jesu, sa zahvaonošću za život koji su nam dali i prihvatiti životnu silu sa povjerenjem da nas nosi ka cilju na način koji je najbolji za naš rast, razvoj i konačni uspjeh, što znači ostvarenje života punog radosti, mira i ljubavi.

Svi koji su isprobali ovu radionicu rado se vraćaju, osvješteni da svojim prisustvom i sudjelovanjem mogu pomoći drugima, kao što su doživjeli i opetovano na svakoj radionici  dožive pomoć ujedno i za sebe.

Možete samo promatrati ili učestvovati u radu, a u oba slučaja doživjet ćete fenomenološko djelovanje polja u kojem se pod utjecajem životne sile koja nas pokreće, stvara nova, idealna hologramska slika Vaše stvarnosti, Vašeg harmoničnog života  Kada jednom kreiramo sliku nove stvarnosti, ona ranija više ne egzistira i zato su rezultati trenutni.

Voditelj radionice je Mirjana Andres-Rogović, koja je povezana sa konstelacijskim radom već 16 godina, učeći uz Berta Helingera i druge priznate voditelje, a zadnje 4 godine vodi samostalne radionice.

Naknada za učestvovanje je 200,00 kn. Članovi udruge, penzioneri, đaci, studenti i nezaposleni mogu dobiti popust, po dogovoru.

Molimo za prijavu najkasnije do 26. 10. 2013. godine.

Dodatne informacije i prijava na mob. 098353820.

Informacije i prijave na:

kusac.crikvenica@gmail.com  ili mob. 098 353820 – Mirjana Andres-Rogović