Udruga “Kušac” organizira redovnu radionicu sistemskih obiteljskih  konstelacija

 

POREDAK LJUBAVI

PO METODI

BERTA HELLINGERA

u nedjelju

01. 12. 2013.

od 9,00 – 18,00 sati

U ZGRADI GRADSKE VIJEĆNICE U CRIKVENICI

II KAT

Pozivamo vvas na redovnu jednomjesečnu radionicu obiteljskih konstelacija POREDAK LJUBAVI koja će se održati u nedjelju, 01. 12. 2013. godine, od 9,00 do 18,00 sati u zgradi Gradske vijećnice u Crikvenici, Preradovićeva 1, II kat, u novom prostoru udruge Kušac.

Radionica obiteljskih konstelacija je izuzetna prilika da pronađemo gdje su u našem porodičnom stablu nastali zapetljaji u protoku ljubavi, radosti, uspjeha, mira… , da ih razotkrijemo i uklonimo jednom za uvijek, da se suočimo sa svime što je od naših predaka, kroz naše roditelje došlo do nas i što predajemo dalje našoj djeci, uz dužno poštovanje prema porodičnom stablu u kojem su naši korjeni.

Na žalost, od naših predaka naslijedili smo i sve njihove zapetljaje, uvjerenja, obrasce ponašanja i razmišljanja, koji nas često blokiraju na način da ne živimo svoj život u punini kakvu bismo željeli ostvariti.

Ova je radionica namjenjena svima, bez obzira na dob, spol, opredjeljenja bilo koje vrste, svakome tko ima problema bilo koje vrste, vlastitih ili u najužem porodičnom krugu, sa zdravljem, u odnosima, karakternim osobinama, strahovima, donošenju životnih odluka, u braku ili zbog razvoda, na poslu, sa smrti neke bliske osobe ili sa bilo kojim aspektom života sa kojim nije zadovoljan.

Nije potrebno nikakvo predznanje, niti otkrivanje intime. Dovoljno je definirati svoj problem u jednoj riječi ili rečenici i zatim sa strane promatrati predstavu svoga života u kojoj nepoznati predstavnici zauzmu “uloge” unutar moćnog polja i vođeni stvaralačkom silom, koja nama upravlja cijeli život, za par minuta ukažu na stvaran problem i moguće optimalno rješenje.

Tko nije probao, teško može povjerovati, a tko je učestvovao, barem kao promatrač, potpuno se uvjerio u začuđujuću jednostavnost i djelotvornost ovog fenomenološkog pristupa.

Možete samo promatrati, ili možete sudjelovati u radu s namjerom da pomognete drugima da otkriju svoje probleme i da osjetite tu moćnu silu koja nas vodi i pokreće ka rješenju, a možete se odlučiti i na vlastiti rad, u bilo kojem trenutku trajanja radionice.

Vaš je život u vašim rukama, donesite odluku da uklonite smetnje koje ometaju da bude onakav kakvim ga možete zamisliti u svojim najljepšim vizijama.

Voditelj radionice je Mirjana Andres-Rogović, dugogodišnji energetski terapeut, koja je intenzivno uključena u konstelacijski rad već preko 16 godina, učeći i prateći osobno Berta Helingera i niz drugih vodećih svjetskih terapeuta, a već 4 godine djeluje kao samostalan sistemski terapeut i konzultant.

ISKUSTVA POLAZNIKA:

Nisam niti slutila koliko je red (slijed) bitan, niti činjenicu da djeca preuzimajući na sebe taj red krše.

Znali su mi ljudi reći nešto kao da ne smijem preuzeti toliku odgovornost da majci pomognem, da ja ne mogu pomoći…. ali to su bile suhe riječi jer u njima nije bilo smisla, niti pojašnjenja, a s druge strane stajala je ona, sitna i nesretna.
Sada razumijem.

To joj nisam ja mogla dati! Jer je neprirodno da dijete daje roditeljima, ono treba davati partneru i svojoj djeci. A preuzimajući te boli na sebe iz ljubavi, krši red, krši čak i poštovanje prema roditeljima kao velikima. Tako jednostavno, tako jasno.
Hvala Vam, otvorili ste mi oči, pomogli, olakšali teret!
Osjećam, konačno, da sam se makla s mjesta, da mogu krenuti dalje, da su se stvari pomakle i iako ima dosta toga što je još nejasno da se otvorio prostor nekih novi mogućnosti 🙂 oslobađanja ljubavi.
MAJA, Zg.

Molimo vas da proslijedite obavijest prijateljima i poznanicima.

Molimo za prethodnu prijavu!

Kotizacija za radionicu iznosi 200,00 kn, radi pokrivanja troškova najma prostora i organizacije.

Nezaposleni, studenti i penzioneri mogu dobiti popust.

Informacije i prijave na:

kusac.crikvenica@gmail.com ili mob. 098 353 820– Mirjana Andres-Rogović