Kušac – Udruga za unapređenje kvalitete  življenja Crikvenica

VIKEND BESPLATNOG ISCJELJIVANJA

23. i 24. 11. 2013 god. od 9,00 do 18,00 sati

u Gradskoj športskoj dvorani u Crikvenici

Članovi udruge Kušac iz Crikvenice i nihovi gosti poklanjaju građanima Vikend besplatnog iscjeljivanja, kao božićni poklon.

SVI STE DOBRODOŠLI!

Imat ćete priliku isprobati niz raznovrsnih tehnika iscjeljenja i samopomoći kao što su: Reiki, TAT, EFT, H’o oponopono, Soul work, Barsi, Tesla metamorfoza, Kristaloterapija, Iscjeljenje orgonitima, Psihokibernetika Essena, Theta healing, Quantum healing, Intuitivna i aromaterapijska masaža, Holistička terapija i dr. Možete zatražiti poruku iz Izvora, nabaviti orgonit za vlastitu upotrebu i kupiti vodu energiziranu na ljubav, zdravlje ili obilje, kao i energizirani podmetač za pročišćavanje hrane i pića od štetnih tvari, nabaviti narukvicu koja štiti vašu auru, izvući anđeosku karte ili potražiti odgovore uz pomoć tarot karta, a  očekuje vas još niz iznenađenja.  Tijekom vikenda održat će se besplatne radionice EFT-a i tehnike H’o oponopono, a biti će još i niz prezentacija novih korisnih i zdravih proizvoda.

kusac.crikvenica@gmail.com, www.udruga-kusac.hr